In de markt

62 miljoen earned media in 2021

Een enorm bedrag! Joost van Buchem, reputatiestrateeg, legt uit hoe Interpolis dat gerealiseerd heeft. Bekijk snel de video.

Interpolis wint voor tweede keer Europese Excellence Road Safety Award

In november nam Interpolis in Brussel voor de tweede keer op een rij de Excellence Road Safety Award van de Europese Unie in ontvangst. We wonnen deze Europese prijs voor onze PhoNo-campagne tegen appen op de fiets, in samen­werking met Snelle. Twee jaar geleden ontvingen we dezelfde prijs al eens voor onze AutoModus-app.

Hoera, we zijn geslaagd!

Het voelde als een examen: de toetsing van ons WegWijsVR verkeers­educatie­pakket door het CROW. Ze toetst of we voldoen aan een kwalitatief goed en effectief educatief verkeers­product. We zijn blij dat we met vlag en wimpel zijn geslaagd.

Phono-campagne valt ook in 2021 in de prijzen

Interpolis kan voor de Snelle/PhoNo- campagne weer een paar prijzen toevoegen aan de prijzen­kast: namelijk een Gouden AMMA Award in de categorie ‘Beste content & engagement­strategie’ en de SAN Accent 2021 in de categorie Dienstverlening Financieel. Zoals het jury­rapport van de SAN-accent het treffend verwoordde: ‘dit was een campagne die iedereen had willen maken’.

Interpolis ZekerVanJeZaak® scoort 5-sterren in de Special Edition Zakelijk van MoneyView

In de Special Edition Zakelijk van MoneyView worden de voorwaarden van de zakelijke schadeverzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) vergelijken. Interpolis ZekerVanJeZaak® komt met 5 sterren als beste uit de bus voor zowel de Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven, Rechtsbijstand als de Gebouwenverzekering. Ook de nieuwe kortlopende reis- en annulerings­verzekering die in oktober 2021 geïntroduceerd is kreeg 5 sterren van MoneyView.

Rabobank legt Interpolis ZekerInBedrijf® Agrarisch op het schap

Sinds november 2021 ligt Interpolis ZekerInBedrijf® Agrarisch op het schap voor nieuwe agrarische relaties. De propositie kent 19 producten, waarvan 9 specifiek agrarische locatie-producten, die aansluiten bij de technologie van vandaag en morgen. Zo zijn bijvoorbeeld GPS apparatuur van zelf­rijdende werktuigen en zonnepanelen verzekerd.

Het aantal vragen dat wordt gesteld om ZIB Agrarisch af te sluiten is met zo'n 60% gereduceerd ten opzichte van de BCP. Verzekerde bedragen staan niet meer op de polis. Deze worden afgeleid op basis van geïntegreerde waardebepaling en automatische geactualiseerd.

Deze voordelen zorgen voor een serieuze versnelling in het proces en verbetering in het product, zoals garantie tegen onderverzekering, jaarlijkse actualisatie en het ontzorgen van de adviseur.